karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Västerholmsskolan

Västerholm ligger i Skärholmen, söder om Stockholm. 

Omringad av grönområden ligger vår skola i ett område under förändring. Stockholm växer och Stockholms stads projekt Fokus Skärholmen lyfter Skärholmen som ett viktigt och attraktivt område för utveckling. En viktig målsättning i projektet är att det ska ske med social hållbarhet i fokus. 

Som skola är vi en viktig och stor del av barnens liv. Tillsammans rustar vi framtidens samhällsmedborgare att nå sin fulla potential och lära för livet, såväl kunskapsmässigt som socialt och kreativt. På Västerholm ska alla känna sig trygga och ta ansvar genom delaktighet och inflytande. Våra elever ska nå målen i samtliga ämnen och vara väl rustade för samhällets framtida krav och förväntningar där de ges möjlighet till sitt förstahandsval för vidare gymnasiestudier.

Skolan är en plats för lärande för alla som verkar i den. Hos oss kan du som pedagog fortsätta växa i ditt uppdrag. Vi premierar kompetens och ser den personliga utvecklingen som navet i verksamhetens arbete med ständiga förbättringar. Vi tror på det kollegiala lärandet och att samarbete i arbetslaget är centralt. Tillsammans arbetar vi för att alla ska känna arbetsglädje och gemenskap.

Våra ledord på kunskapens resa T - A - K, trygghet, ansvar, kunskap. 

 

Bransch

Utbildning

Anställda

120

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Vårbergsvägen 41-43, 127 47 Skärholmen

Webbplats

language

Missa inga jobb från Västerholmsskolan

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor