karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

WeMind Psykiatri

Vi växer och söker medarbetare som vill förändra psykiatrin med oss!

WeMind grundades som en reaktion mot bristerna inom svensk psykiatri. Vi tror på evidensbaserad vård, regelbunden uppföljning av behandlingsresultat och en arbetsmiljö i världsklass.  

Välkommen till vår karriärsida där du kan träffa kollegor och läsa mer om vårt arbetsgivarerbjudande: https://jobb.wemind.se/ 

VÅRA VERKSAMHETER 
WeMind är i dag Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrin. Vi driver 13 psykiatriska mottagningar och tar emot över 20 000 patienter årligen och inom kort öppnar vi vår första BUP-mottagning. Förutom öppenvårdspsykiatri bedriver vi 3 HVB-hem och en behandlingsskola samt privat mottagning för KBT och parterapi.

JOBBA HOS OSS 
För oss är det viktigt att varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och förutsättningar att ge vård i världsklass. Du erbjuds regelbunden kompetensutveckling i forskningens framkant och flera karriärmöjligheter.  

Vi är en lyhörd organisation med öppet arbetsklimat där vi tar vara på varandras idéer och förslag för att tillsammans utveckla arbetsmetoder och rutiner. Vi tror på smidigt samarbete mellan professioner för att tillgodose behoven hos våra patienter och vi är glada över våra höga betyg i medarbetarundersökningar både vad gäller kollegor och ledarskap (eNPS 40 år 2023).

VÅR VÅRD 
Det finns idag effektiva utvärderade behandlingsmetoder för de flesta psykiatriska problem. Vårt kall är att tillgången till dessa behandlingsmetoder och evidensbaserad vård skall öka, speciellt för de patienter som behöver vården allra mest. 

WeMind Psykiatri prioriterar frågan om tillgänglighet i vården. Som patient och anhörig ska man vara trygg att man erbjuds bästa möjliga vård, som följer nationella riktlinjer och regionala vårdprogram. Vi lägger stor vikt vid patientbemötandet och våra mätningar visar att 90% av våra patienter tycker att kvalitén och bemötandet på behandlingen varit bra eller utmärkt. 

Vår målsättning är att vara kvalitetsledande i erbjudandet av evidensbaserad och utvärderad vård i HVB och behandlingsskola och vi vill genom transparens och dialog bidra till utveckling av ungdomsvården i sin helhet.

Sociala medier:
LinkedIn, Facebook, Twitter

Bransch

Hälso- och sjukvård

Anställda

450

Huvudkontor

Fridhemsplan, Stockholm

Adress

Sankt Eriksgatan 44, 112 34 Stockholm

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Veronica Lepik

Sjuksköterska

Louise Wingård

Specialistläkare Psykiatri

Trevor Kwoba

Arbetsterapeut

”På WeMind har vi många olika yrkeskategorier som alla har en stor del i patientens resa hos oss. Med vår tydliga vårdprocess blir det tryggt för mig som sjuksköterska att veta vad som förväntas av mig och att jag kan följa den planerade vägen framåt för rätt behandling.”

”Jag känner mig väldigt sedd och lyssnad på och upplever att det finns en stor öppenhet för medarbetarnas idéer. Att komma med förslag om hur vården kan förbättras uppmuntras och implementeras. Kort sagt så har jag aldrig ångrat att jag började arbeta just här!”

”I mitt jobb får jag integrera mitt personliga intresse för fysisk aktivitet genom att skapa vetenskaplig grund mellan just det och psykisk hälsa. Jag tycker att WeMind är den bästa arbetsgivaren jag haft och det finns flera skäl för det.”

Missa inga jobb från WeMind Psykiatri

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor