karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior HR Business Partner

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Senior HR Business Partner

Kom och väx med oss på Ludvig & Co! Vi är inne i en förändringsresa där målet är att vi ska vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare – i linje med våra värderingar samarbete, utveckling och affärsmässighet. Som Senior HR Business Partner är du med och formar vår framtid. Läs gärna mer om oss på www.ludvig.se.

Som Senior HRBP på Ludvig & Co jobbar du i en bred roll där du är nära affärsbesluten och ledningsgrupperna. Du kommer arbeta självständigt med både strategiska och operativa HR-frågor tillsammans med ett eller flera affärsområden, där du också kommer vara del av ledningsgruppen. Du trivs som bäst när du får coacha chefer i olika HR-frågor samtidigt som du jobbar med att utveckla och förbättra HR-processerna. Du kommer jobba med organisationsfrågor, förhandlingar, förändringsledning, delta vid integrering av förvärv och jobba med alla typer av HR-frågor.

Tillsammans med 12 kollegor i HR-teamet bidrar du till att skapa en affärsnära och modern HR- funktion. I teamet får du kollegor som har spetskompetens inom lön, förmåner, rekrytering, employer branding, ledarskap, utbildning, HR-system och internkommunikation. Samarbete, öppenhet och korta beslutsvägar är viktigt för oss, vi växer tillsammans och har kul på vägen.

För att passa in i rollen ser vi att du har en akademisk examen och minst 10 års erfarenhet av HR-arbete, men allra viktigast är att du har stor erfarenhet av att jobba nära chefer i alla typer av frågor, och gärna även erfarenhet från ledningsgruppsarbete. Du har erfarenhet av att arbeta med HR-system och processförbättringar, har du tidigare jobbat med CatalystOne är det en klar fördel. 
Du gillar siffror och kan göra analyser som hjälper cheferna i sitt beslutsfattande. Det är ett stort plus om du erfarenhet från kompensationsfrågor.

Du tilltalas av en öppen och prestigelös kultur där det är högt i tak och plats för skratt. Du kännetecknas av ett positivt mindset, är ansvarstagande med ett engagemang som syns och känns. Du gillar ett arbetssätt som är proaktivt, med samarbete och hög affärsmässighet.

De flesta av oss sitter på Ludvig & Co's huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm, men du kommer också ha en HR-kollega i Göteborg, och så får du fler än 1000 Ludvig-kollegor på över 100 kontor i hela Sverige. Därför kan vi diskutera placeringsort.

Intresserad? Vad roligt! Vi ser fram emot din ansökan och vi kommer påbörja urval och intervjuer inom kort. Har du funderingar som du vill ha svar på innan du söker, så hör av dig till HR-chef Anne Ek, anne.ek@ludvig.se.

kollagebild final 2.jpg

 

Dela detta jobb

Logo
Senior HR Business Partner

LUDVIG & CO