HemArtiklarFå jobberbjudanden genom nätverkande
Få jobberbjudanden genom nätverkande

Få jobberbjudanden genom nätverkande

Här kommer topp tre tips för ett effektivt nätverkande!

  1. Har du ett Linkedin-konto? Om inte är det hög tid att skaffa ett. På Linkedin finns möjlighet att ”connecta” med många intressanta personer och utöka ditt nätverk. Var aktiv och försök visa vem du är och vad du är bra på. Lägg mycket krut på att skapa en så bra profil som möjligt då den kan snappas upp av rekryterare som är ute efter profiler som din.

  2. Ha ett öppet sinne i möten med nya människor. Tacka JA till olika nätverksträffar, konferenser med mera så ökar dina chanser att springa på just den där personen som kan vara skillnaden i jakten på ett nytt jobb.  

  3. Utnyttja ditt befintliga nätverk för att utforska nya möjligheter. Släng ut en tråd och vips kanske någon känner någon som är ute efter just din profil. Det viktigaste är att våga fråga!Lycka till med nätverkandet!

Mvh Karriärbloggen

Karriärguiden

Rekryterare

Karriärguiden

Fråga karriärcoachen -

Ställ en fråga om arbetslivet

Tveka inte att ställa dina egna frågor om arbetslivet. Här har du möjlighet att ta del av expertens kunskap och erfarenhet för att navigera i karriären på ett mer informerat sätt.

Karriärguiden.se - Sveriges ledande jobbsajt sedan 2004. Utforska lediga jobb från attraktiva arbetsgivare. Ta nästa steg i Din karriär och förverkliga Din fulla potential.

Kontakt

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

08-67 874 20

info@karriarguiden.se

Bevaka nya jobb

Följ oss på sociala medier

© Copyright 2024 Karriärguiden All Right Reserved