HemArtiklarLista jobbsajter – Sverige ranking topp 5, 2020
Lista jobbsajter – Sverige ranking topp 5, 2020

Lista jobbsajter – Sverige ranking topp 5, 2020

Hej alla jobbsökare, här kommer som utlovat en rankinglista över de bästa jobbsajterna i Sverige. Karriärbloggen är såklart part i målet i och med att Karriärguiden finns med på listan, men det är också upp till er läsare att skapa er en egen uppfattning om de bästa sajterna just nu. Betygsskalan är 1-5, där 5 är högsta betyg.

Nedan ser ni hela listan:

1. Karriärguiden.se med nätverk, Ekonomijobb.se, Säljjobb.se, Ledningsjobb.se, Teknikjobb.se, Itjobb.se, Hälsojobb.se, Förskolejobb.se, Pedagogjobb.se och Miljöjobb.se Kommentar: Inspirerande design, med möjlighet att bevaka jobb via e-mail. Nätverket erbjuder olika specialistsajter som specialiserar sig på vissa yrkeskategorier, perfekt för personer som vill få ett mindre men mer träffsäkert utbud av jobb.

Betyg 5

2. Ams.se – Svenska Arbetsförmedlingen Kommentar: Stort utbud av jobb. Standardiserade annonsformat, viket leder till begränsade möjligheter för arbetsgivare att sticka ut. Knepigt att administrera annonserna och ibland väldigt många svar som inte alls matchar med den kompetens man söker.

Betyg 4

3. Indeed.com – Amerikansk Sökmotor för jobb Kommentar: Stort utbud av jobb som spindlas in från till exempel arbetsförmedlingen. Designmässigt och upplevelsemässigt finns mer att önska, men har också en del bra funktioner.

Betyg 4

4. Linkedin.com – Amerikanskt Community inom Karriär Kommentar: Bra design och lättnavigerat. Betalande kunder får sina jobb mer synliga än de jobb som samlas in exempelvis via arbetsförmedlingen. På vissa jobb kan du ansöka med din profil. Betyg 4

5. Blocket jobbKommentar:  Inte så stort utbud av jobb, men relativt enkelt att sortera och navigera. Ingen möjlighet att läsa mer om arbetsgivare eller lägga in sitt CV. Bevakningsfunktion finns.

Betyg 3

Surfa in på sajterna och skapa din egen uppfattning om vilken sida du gillar bäst.Lycka till i ditt jobbsökande!

Mvh Karriärbloggen

Tips
Karriärguiden

Rekryterare

Karriärguiden

Fråga karriärcoachen -

Ställ en fråga om arbetslivet

Tveka inte att ställa dina egna frågor om arbetslivet. Här har du möjlighet att ta del av expertens kunskap och erfarenhet för att navigera i karriären på ett mer informerat sätt.

Karriärguiden.se - Sveriges ledande jobbsajt sedan 2004. Utforska lediga jobb från attraktiva arbetsgivare. Ta nästa steg i Din karriär och förverkliga Din fulla potential.

Kontakt

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

08-67 874 20

info@karriarguiden.se

Bevaka nya jobb

Följ oss på sociala medier

© Copyright 2024 Karriärguiden All Right Reserved