HemArtiklarRekrytera Automationsingenjör Stockholm
Rekrytera Automationsingenjör Stockholm

Rekrytera Automationsingenjör Stockholm

Går ni i tankar på att rekrytera en automationsingenjör i Stockholm? Här kommer karriärbloggen med lite nyttiga tips på hur man kan gå till väga.

Automationsingenjör är ett brett yrke där du arbetar med att ställa in, installera och programmera automatiska system. Eftersom automationsingenjör är ett bristyrke i Stockholm det är svårt att nå ut till de rätta kandidaterna.

För att lyckas attrahera och nå ut till de bästa kandidaterna rekommenderar karriärbloggen att man platsannonserar på en nischad jobbsajt för tekniska tjänster. Ett exempel på en sådan jobbsajt är Teknikjobb.se För att också bredda sin annonsering kan man använda Karriärguiden.se.

Som komplement kan man också nyttja branschtidningar och sociala medier. På exempelvis Facebook kan man målgruppsanpassa sin annonsering och på så sätt nå ut till rätt målgrupp.

Teknikjobb.se hjälper även till med målgruppsanpassad annonsering i sociala medier såsom Facebook och Instagram. Ytterligare ett sätt kan vara att försöka headhunta kandidater från Linkedin.

Sammanfattningsvis:

  • Nischade jobbsajter

  • Breda jobbsajter

  • Branschtidningar

  • Sociala medier

  • Linkedin

Behöver du hjälp att rekrytera en automationsingenjör till Stockholm? Kontakta Karriärbloggen för en förutsättningslös dialog. Du når oss på 08-678 74 20.

Karriärguiden

Rekryterare

Karriärguiden

Fråga karriärcoachen -

Ställ en fråga om arbetslivet

Tveka inte att ställa dina egna frågor om arbetslivet. Här har du möjlighet att ta del av expertens kunskap och erfarenhet för att navigera i karriären på ett mer informerat sätt.

Karriärguiden.se - Sveriges ledande jobbsajt sedan 2004. Utforska lediga jobb från attraktiva arbetsgivare. Ta nästa steg i Din karriär och förverkliga Din fulla potential.

Kontakt

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

08-67 874 20

info@karriarguiden.se

Bevaka nya jobb

Följ oss på sociala medier

© Copyright 2024 Karriärguiden All Right Reserved