karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HR-GENERALIST

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

HR-GENERALIST

Vi söker nu en HR-generalist som vill vara en del av vårt HR team och bidra till att skapa en positiv arbetsmiljö för våra medarbetare. Om du trivs i en inspirerande miljö som uppmuntrar till innovation och kreativitet, brinner för att skapa positiv förändring och har kompetens och erfarenhet inom HR-området, så är du välkommen att ansöka till oss!

Innovation Skåne är en dynamisk och spännande arbetsplats som erbjuder en hög grad av frihet och självständighet. Vi baserar vår verksamhet på TEAL-principerna, vilket innebär att vi har självstyrande team och en platt organisationsstruktur utan hierarkiska chefer. På Innovation Skåne präglas vår kultur av självledarskap, öppen kommunikation, tillit och samarbete mellan medarbetarna. Våra värdeord – proffs, partner och pionjär – utgör grunden för allt vi gör.

Som HR-generalist får du en central roll

Du att vara en del av vårt HR-team som spelar en central roll i att forma och stärka vår organisationskultur samt främja våra värderingar. Ditt arbete kommer att vara mångsidigt och huvudsakligen inriktat på operativt HR-arbete, vilket utgör en grundläggande och nödvändig del av att stödja våra medarbetares trivsel och utveckling.

I rollen som HR-generalist kommer du att vara en nyckelperson när det gäller att säkerställa att HR-processer och rutiner fungerar smidigt och effektivt. Du kommer att tillsammans med HR teamet bidra till att upprätthålla strukturer och system för att hantera allt från rekrytering och personaldokumentation till arbetsrättsliga ärenden och arbetsmiljöarbete. Du kommer också att vara en viktig resurs när det gäller att kommunicera HR-policyer, tillhandahålla relevant information och svara på frågor som rör HR-relaterade ämnen.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter inkluderar:

  • Aktivt vara involverad i rekryteringsprocesser genom att skapa jobbannonser, hantera ansökningar, genomföra inledande intervjuer och stödja medarbetare i urvalsbeslut. Du kommer också att vara involverad i onboarding-processen för nya medarbetare.

  • Bistå i intern resurssättning i projekt och verksamhet.

  • Stödja kompetensutvecklingsarbetet.

  • Ansvara för och säkerställa en positiv och hälsosam arbetsmiljö genom att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete, ansvarig för arbetsmiljögruppen och delta i arbetsmiljökommittén. Samt stödja rehabiliteringsprocesser vid behov.

  • Arbeta med vårt medarbetarundersökningsverktyg för att samla feedback och identifiera förbättringsområden.

  • Hålla dig uppdaterad om relevant lagstiftning för att säkerställa att organisationen följer arbetsrättsliga lagar och anställningsregler.

  • Agera bollplank för våra medarbetare när det gäller HR-frågor.

  • Bygga starka och meningsfulla relationer med medarbetare genom att aktivt lyssna på deras idéer, åsikter och utmaningar.

  • Stödja, utveckla och vara en förespråkare för vår företagskultur och organisationsstruktur.

Erfarenhet av HR-arbete

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom HR eller motsvarande, samt några års erfarenhet av administrativt arbete inom HR-området. Du är redo att anta utmaningar, ta egna initiativ och är öppen för att testa nya idéer. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp, och du är nyfiken på att arbeta i en organisation där det inte finns traditionella hierarkiska chefer och där självledarskap är grundläggande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en utmärkt förmåga att prioritera och hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Du besitter kunskaper inom arbetsrätt och har erfarenhet av rekrytering och personalfrågor. Din noggrannhet och strukturerade arbetssätt gör att du kan hantera HR-processer och rutiner på ett effektivt sätt. Dessutom har du lätt för att uttrycka dig både skriftligt och muntligt och kan anpassa ditt budskap till olika målgrupper och situationer.

Vi ser att du är en lyhörd och öppen person som är trygg med att ge vägledning och stöd utifrån medarbetarnas perspektiv i HR-frågor.

Innovation Skåne AB

Vår vision är skånsk innovationskraft som gör hållbar skillnad i världen. Vi är Region Skånes innovationsbolag som tillsammans med privata och offentliga aktörer vägleder och utvecklar nya möjligheter för innovation och tillväxt för en hållbar livskvalitet i världsklass. Vi gör det inom innovationsområdena hälsa, mobilitet och livsmedel där Skåne har unikt goda förutsättningar att möta globala behov.

På Innovation Skåne får du arbeta med en hög frihetsgrad. Vi tror på självledarskap och att olikheter är en styrka, vi arbetar enligt organisationsformen TEAL, vilket innebär att vi inte har några chefer utan ett ramverk som styr vårt dagliga arbete. För närvarande är vi strax över 40 medarbetare. Vi lever efter våra värdeord: proffs, partner och pionjär! Besök gärna www.innovationskane.se för mer information.

Övrigt

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid (40 timmar i veckan), tillsvidaretjänst med provanställning.

Plats: Innovation Skåne Medicon Village, Lund.

Ansökan

Sök denna tjänst genom att fylla i ansökningsformuläret på https://career.innovationskane.com och bifoga ditt CV och personliga brev. Din ansökan önskar vi få senast den 20 augusti 2023. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Innovationsledare HR: Johan Rosendahl, 070-886 87 45, johan.rosendahl@innovationskane.com.

OBS: Ansökningar tas inte emot per e-post.

 

Dela detta jobb

logo
HR-GENERALIST

Workspace Recruit