HemArtiklar5 bra frågor till din nästa arbetsgivare
5 bra frågor till din nästa arbetsgivare

5 bra frågor till din nästa arbetsgivare

Passa på att ställa bra frågor till din nästa arbetsgivare när du är på intervju. Här får du fem stycken tips på relevanta frågor.

1. “Vad är det bästa med er som arbetsgivare?” Låt arbetsgivaren få sälja in sig som arbetsgivare. Det är viktigt att arbetsgivaren snabbt kan räkna upp varför man är en attraktiv arbetsgivare.

2. “Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut?” Hur ser arbetsgivaren på din yrkesmässiga utveckling? Finns det möjligheter att gå kurser, få vidareutbildning eller rent av avancera inom bolaget?

3. “Hur är du som chef?” Ta reda på hur rekryterande chef ser på sig själv och sitt ledarskap. Stämmer det överens med dina förväntningar på en bra ledare?

4. “Hur ser rekryteringsprocessen ut?” När förväntas du få ett besked om du gått vidare i processen? Är det flera intervjuer? Är det några tester också som ska genomföras?

5. “Vad har du fått för intryck av mig?” Här får du möjlighet att få direkt feedback. Har rekryteraren uppfattat dig rätt?

Lycka till i ditt jobbsökande!

Karriärguiden

Kloka råd
Karriärguiden

Rekryterare

Karriärguiden

Fråga karriärcoachen -

Ställ en fråga om arbetslivet

Tveka inte att ställa dina egna frågor om arbetslivet. Här har du möjlighet att ta del av expertens kunskap och erfarenhet för att navigera i karriären på ett mer informerat sätt.

Karriärguiden.se - Sveriges ledande jobbsajt sedan 2004. Utforska lediga jobb från attraktiva arbetsgivare. Ta nästa steg i Din karriär och förverkliga Din fulla potential.

Kontakt

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

08-67 874 20

info@karriarguiden.se

Bevaka nya jobb

Följ oss på sociala medier

© Copyright 2024 Karriärguiden All Right Reserved