HemArtiklarSöka jobb Stockholm
Söka jobb Stockholm

2024-01-30

Söka jobb Stockholm

Här kommer Karriärbloggens ultimata guide för att söka jobb i Stockholm. I Sveriges största stad finns flest lediga jobb i landet. Oavsett om du är intresserad av att jobba inom kommunal eller privat sektor finns oändliga möjligheter för dig att hitta ett jobb.

När man söker jobb är det viktigt att ha n tydlig strategi. Innan man sätter igång kan det vara bra att gå igenom följande frågeställningar:Vilken typ av jobb är det som jag vill söka? Hur många jobb ska jag söka varje dag? Hur många ansökningar leder till intervju? Hur många intervjuer leder till erbjudande om jobb? Var i Stockholm vill jag arbeta? Hur kommer jag att ta med till jobbet? Tunnelbana, bil, cykel? För att snabbt få en överblick över lediga jobb som finns i Stockholm att söka så rekommenderar Karriärbloggen ett antal olika sajter för att hitta jobb. Nedan finns exempel på flera på sajter som man kan använda sig av: Karriärguiden.se Ams.se Indeed.com Blocket Careerbuilder Om man dagligen bevakar dessa sajter från man en bra överblick över vilka lediga jobb i Stockholm som man kan söka. Ett annat bra tips är att använda allabolag.se för att söka reda på arbetsgivare inom den bransch och område som man är intresserad av. De största privata arbetsgivarna i Stockholm är: Securitas HM Ericsson Assa Abloy Electrolux Exempel på stora statliga arbetsgivare i Stockholm är: Stockholms Stad Rikspolisstyrelsen Skatteverket Region Stockholm Försäkringskassan För att hitta rätt jobb att söka kan man också med fördel använda Google. Ett väldigt bra sätt att både hitta intressanta arbetsgivare och jobb. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss här på bloggen så hjälper vi gärna till med fler tips. Du når oss på info@karriarguiden.seLyckta till med att hitta ditt drömjobb!

Kloka råd
Karriärguiden

Rekryterare

Karriärguiden

Fråga karriärcoachen -

Ställ en fråga om arbetslivet

Tveka inte att ställa dina egna frågor om arbetslivet. Här har du möjlighet att ta del av expertens kunskap och erfarenhet för att navigera i karriären på ett mer informerat sätt.

Karriärguiden.se - Sveriges ledande jobbsajt sedan 2004. Utforska lediga jobb från attraktiva arbetsgivare. Ta nästa steg i Din karriär och förverkliga Din fulla potential.

Kontakt

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

08-67 874 20

info@karriarguiden.se

Bevaka nya jobb

Följ oss på sociala medier

© Copyright 2024 Karriärguiden All Right Reserved