karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rekrytera Utvecklare Stockholm

Har det blivit dags att rekrytera en utvecklare till Stockholm? Utvecklare är en extremt efterfrågad kompetens i Stockholm och det har blivit allt svårare att attrahera och rekrytera rätt kandidater. I detta inlägg kommer Karriärbloggen reda ut hur man kan nå ut till rätt utvecklare.

Det finns många olika typer av utvecklare. Dels finns det väldigt många programmeringsspråk och dels finns det väldigt många olika roller och specialområden för utvecklare.

Här kommer några exempel på efterfrågade roller inom utveckling.

  • Backend utvecklare
  • Frontend utvecklare
  • Fullstack utvecklare
  • Spelutvecklare
  • Applikationsutvecklare

För att lyckas attrahera rätt typ av utvecklare är det av största vikt att man syns på rätt jobbsajter. På Itjobb.se finns många intressanta jobb för utvecklare att söka och är ett perfekt forum för arbetsgivare som vill rekrytera utvecklare till Stockholm.

Andra exempel på bra platser att nå ut kan vara olika forum på nätet för programmerare och utvecklare.  Det viktigaste i allt arbete är att man lyckas sälja in sig själv som en attraktiv arbetsgivare som har intressanta utvecklingsprojekt.

Vissa utvecklare föredrar ett självständigt och enskilt arbete medan andra trivs bäst i större projekt och i större grupper. Möjligheten att lära sig nya programmeringsspråk och utvecklas är också något som väger tungt.

Kontakta gärna Karriärbloggen på 08-678 74 20 eller info@karriarguiden.se om du behöver hjälp med att rekrytera utvecklare.