karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rekrytera Automationsingenjör Stockholm

Går ni i tankar på att rekrytera en automationsingenjör i Stockholm? Här kommer karriärbloggen med lite nyttiga tips på hur man kan gå till väga.

Automationsingenjör är ett brett yrke där du arbetar med att ställa in, installera och programmera automatiska system. Eftersom automationsingenjör är ett bristyrke i Stockholm det är svårt att nå ut till de rätta kandidaterna.

För att lyckas attrahera och nå ut till de bästa kandidaterna rekommenderar karriärbloggen att man platsannonserar på en nischad jobbsajt för tekniska tjänster. Ett exempel på en sådan jobbsajt är Teknikjobb.se För att också bredda sin annonsering kan man använda Karriärguiden.se.

Som komplement kan man också nyttja branschtidningar och sociala medier. På exempelvis Facebook kan man målgruppsanpassa sin annonsering och på så sätt nå ut till rätt målgrupp.

Teknikjobb.se hjälper även till med målgruppsanpassad annonsering i sociala medier såsom Facebook och Instagram. Ytterligare ett sätt kan vara att försöka headhunta kandidater från Linkedin.

Sammanfattningsvis:

  • Nischade jobbsajter
  • Breda jobbsajter
  • Branschtidningar
  • Sociala medier
  • Linkedin

Behöver du hjälp att rekrytera en automationsingenjör till Stockholm? Kontakta Karriärbloggen för en förutsättningslös dialog. Du når oss på 08-678 74 20.