HemArtiklarPlatsannonsera i Sverige
Platsannonsera i Sverige

Platsannonsera i Sverige

Här kommer den ultimata guiden kring platsannonsering i Sverige. På Karriärguiden.se finns oändliga möjligheter att kommunicera och nå ut till rätt målgrupper med dina platsannonser. Glöm inte att en platsannons är ert ansikte ut mot kandidatmarknaden.

Här kommer topp fem tips på hur man kan skriva en säljande platsannons som sticker ut:

Lägg fokus på rubriken, det är det första en kandidat lägger märke till. Ha i åtanke vad som lockar de kandidater ni är ute efter och tryck på vad ni som arbetsgivare har att erbjuda och vad som gör er unika. Less is more, försök skriva kort och kärnfullt istället för långt och utdraget. Storytelling, alla älskar en bra story. Beskriv de utvecklingsmöjligheter som finns hos er. Karriärbloggen erbjuder vägledning och tips på hur ni kan skriva en säljande platsannons. Vi har över 15 års erfarenhet av platsannonser på nätet och har under åren snappat upp vad som brukar fungera för att få bästa möjliga resultat i form av fler relevanta ansökningar.

Viktigt att tänka på när man har platsannonserat?

Kandidatupplevelsen är av största vikt för att ni ska framstå som en attraktiv arbetsgivare. Nedan listas några enkla punkter att tänka på.

Se till att vara anträffbar, många kandidater vill stämma av på telefon innan de ansöker. Ha en enkel sökväg för kandidater. Återkoppla snabbt alla ansökningar. Glöm inte att tacka nej till de kandidater som inte var aktuella för tjänsten. Vi rekommenderar att man syns på både nischade och breda jobbsajter för bästa resultat. Kontakta oss idag om ni vill diskutera en lösning som kan hjälpa er hitta drömkandidaten. Telefon 08 – 678 74 20 eller på info@karriarguiden.se.

Karriärguiden

Rekryterare

Karriärguiden

Fråga karriärcoachen -

Ställ en fråga om arbetslivet

Tveka inte att ställa dina egna frågor om arbetslivet. Här har du möjlighet att ta del av expertens kunskap och erfarenhet för att navigera i karriären på ett mer informerat sätt.

Karriärguiden.se - Sveriges ledande jobbsajt sedan 2004. Utforska lediga jobb från attraktiva arbetsgivare. Ta nästa steg i Din karriär och förverkliga Din fulla potential.

Kontakt

Artillerigatan 42

114 45 Stockholm

08-67 874 20

info@karriarguiden.se

Bevaka nya jobb

Följ oss på sociala medier

© Copyright 2024 Karriärguiden All Right Reserved